Beste (toekomstige) ouder, 

Alles wat je nodig hebt voor het samenstellen van een geboortelijst vind je bij de Baby&me partners.

In de eerste plaats streven we ernaar jullie de beste kwaliteitsgarantie te bieden. Baby’s veiligheid is en blijft prioriteit nummer één.

Aan professioneel advies hechten we veel waarde. We willen jullie als nieuwe mama’s en papa’s helpen in de jungle van het aanbod en ervoor zorgen dat jullie die producten kopen die het beste aansluiten bij jullie smaak, levensstijl en budget.

Daarom maken we graag de tijd vrij om jullie persoonlijk bij te staan in het doornemen van het aanbod om een geboortelijst samen te stellen en

dat reserveren we voor jullie tot de geboorte van jullie kindje.

De producten die jullie hebben uitgekozen zijn makkelijk raadpleegbaar op de geboortelijst op onze website, zowel door jullie zelf als door jullie schenkers. Eens jullie spruit geboren is kunnen jullie rustig genieten van de gezinsuitbreiding. Wij activeren jullie geboortelijst zodat jullie schenkers eenvoudig een cadeau kunnen uitkiezen.  Ons online systeem zorgt ervoor dat jullie geboortelijst steeds up to date is. Omdat wij als geen ander weten dat het leven met een newborn onvoorspelbaar is kunnen jullie makkelijk gekochte spullen afhalen en artikelen toevoegen, ook na de geboorte. 

We hebben een ruim basisassortiment in onze winkel. Willen jullie iets extra bestellen dat niet in de winkel beschikbaar is op dat moment, dat kan voor jullie persoonlijk besteld worden.

 

Bij het afsluiten van de geboortelijst krijgen jullie een mooi geschenk van ons – een aankoopbon berekend op de waarde van de aangekochte artikelen. Dat elke Baby&me Partner zijn eigen accenten legt is leuk meegenomen.

Veel kijk- en leesplezier!

Baby&me editie 2024 ligt eind januari in je winkel ...

Driehoekstraat 2,
2180 Ekeren

Brusselsesteenweg 161,
1785 Merchtem

Kerkstraat 28,
8400 Oostende

Heieinde 5,
2260 Oevel

Baalsebaan 283,
3128 Tremelo

Akkerstraat 24,
9140 Temse

Gentseweg 494,
8793 Waregem

Rue Bois Sainte-Marie 186, 5060 Auvelais

Brugsesteenweg 201,
8740 Pittem
Roeselaarsestraat 489,
8870 Izegem

Rue de Nimy 42,
7000 Mons

Jules Moretuslei 279,
2610 Antwerpen

0